Freaken- meg!

Neida, jeg er ikke som filmnerdene. jeg ser helt vanlig ut, og er ikke en freak på alle områder. MEN – jeg er en nettfreak! Tiden min går på nett. Sosiale medier, artikler, nyheter, merkelige ting og mer normale ting. Jeg er fascinert over alt jeg kan finne. Noen vil nok kalle det usunt og usosialt, men jeg er verken usunn (ifølge siste legesjekk) eller usosial. Er ofte med venner også 😉

Hvem er jeg? En helt vanlig gutt i 20-årene. Jeg jobber I et IT-selskap – det sa seg kanskje selv pga min sære interesse 🙂 jeg bor alene, men har en kjæreste. Hun er ikke like interressert i ting på nett som jeg, hun er mer sånn «normalt» interressert. Mange som undrer seg over hennes tålmodighet med meg, men vi kompliterer hverandre godt. Vi har funnet en balanse.

Jeg bor i Oslo, men er fra Trondheim. Tok utdannelsen innen IT NTNU. Trives godt i Oslo, også da det er lett å komme seg ut i verden innimellom. Liker reiser, og drar gjerne på storby-weekend når jeg kan.

Bloggen kommer nok til å ha en del poster om hva jeg har funnet på nett. Syns det er moro å dele det jeg finner. Kanskje ikke alt jeg finner er revolusjonerende, men kan likevel ha interresse for noen. Det kan være klipp, sider jeg har kommet over, bilder – eller kanskje jeg slår til med noen personlige poster innimellom. Uansett; ENJOY!

uvedkommende, nett

Reklamer

1 kommentar om “Freaken- meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s